Közös kikapcsolódás (képgalériával)2017. szeptember 30. (szombat) 19:01 - Városnews/6139_0_300.jpgHetedik alkalommal rendezték meg szombaton a Vadász-Rendőr Találkozót. Az esemény legfőbb célja az volt, hogy a rendvédelmi szervek és a vadásztársaságok szorosabbra fűzzék együttműködésüket, de a könnyed kikapcsolódás is fontos szerepet kapott.

Idén is a Városi Strandfürdő adott helyet a Varetalnak. A Vadász-Rendőr Találkozón az Ózdi Rendőrkapitányság, és annak az illetékességi területén működő vadásztársaságok tagjai vettek részt. A program Hubertus misével kezdődött, majd dr. Varga László kapitányságvezető és Kriston Nándor, az Országos Magyar Vadászkamara Megyei Területi Szervezetének elnöke mondott köszöntőt.

„Nagy-nagy tisztelettel és meleg szeretettel köszöntöm valamennyiüket ezen a szép napon, ami remélem az időjárásban is meg fog mutatkozni. Nagy öröm számomra, hogy ilyen sokan összejövünk már reggel, és gondolom a nap során még többen leszünk” - fogalmazott Kriston Nándor, az Országos Magyar Vadászkamara Megyei Területi Szervezetének elnöke.

A 2010 óta megrendezésre kerülő eseményen most is sokan megjelentek. Az együttműködési megállapodások aláírása után a kötetlen szórakozásé volt a főszerep, a rendőrök és a vadászok is nagyon jól érezték magukat. Sok elfoglaltság közül választhattak a résztvevők, a legnépszerűbb mégis a főzőverseny volt. Már reggel óta szinte minden sátornál rotyogott valami a bográcsban.

„A rendezvény egy csodálatos megkoronázása azoknak az együttműködéseknek, amelyek a vadászatra jogosultak, illetve az Ózdi Rendőrkapitányság között már működnek csapatszinten is. Azt gondolom, hogy a mai napon szórakozni, mulatni kell, az informális kapcsolatokat ilyen tekintetben építeni, és jól érezni magunkat” - mondta dr. Molnár Tamás, az Ózdi Rendőrkapitányság hivatalvezetője.

A Varetal számos alternatívát kínált a résztvevőknek, a programok között szakmai előadások, táncos-zenés bemutatók és a szakmához kötődő versenyek is voltak. A közösségépítő rendezvény egészen estig tartott.


139_0_t 139_1_t 139_2_t 139_3_t
139_4_t 139_5_t 139_6_t 139_7_t
139_8_t 139_9_t 139_10_t 139_11_t
139_12_t 139_13_t 139_14_t

 

 

Vissza