Szakmai stáb (képgalériával)2017. szeptember 28. (csütörtök) 19:00 - Sportnews/6132_0_300.jpgA fiatalok képzésével kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót ma délután az Ózdi Football Club teljes szakmai stábja a Városházán. Az eseményen elhangzott, hogy a stabil utánpótlás létrehozásához komoly szakemberekre van szükség. Kitértek a klub életében történt változásokra és megfogalmazódtak a jövőbeni célok is.

Városunk két alpolgármestere is részt vett azon a sajtótájékoztatón, ahol az Ózdi Football Club vezetése bemutatta azt a két szakembert, akik csatlakoznak az utánpótlás neveléshez, valamint beszámoltak arról is, miként változik meg a jövőben a gyermekekkel végzett munka.

„Ózd Város Önkormányzata nevében nagy szeretettel és tisztelettel köszöntöm az érdeklődőket az Ózdi Football Club sajtótájékoztatóján, melynek apropóját az adja, hogy most állt össze az a szakmai stáb, akivel a jövőben az elképzeléseinket tervezzük megvalósítani” - mondta Fidrus Péter, alpolgármester.

A futballban járatos emberek számára valószínűleg nem kell bemutatni sem Urbán Flóriánt, sem Váczi Zoltánt. A magyar labdarúgásban a két szakember már számos egyesületnél bizonyította rátermettségét. Az ő munkájuk is szükséges ahhoz, hogy az ózdi utánpótlásból igazi egyéniségek kerülhessenek ki, akik akár nemzetközi szinten is öregbíthetik városunk hírnevét.

„Az ózdi utánpótlás nevelésnek nem remek futballistákra van szüksége, mármint edzőként és nevelőként. Olyan emberekre van szükség, akik azt az egót, ami a futballpályán segítette őket át tudják adni azoknak a gyerekeknek, akik itt sportolnak ebben a klubban” - fogalmazott Gál László, az Ózdi Football Club ügyvezetője.

A jövőben az Ózdi Football Club mindenképp szeretné azt, ha a sportmérkőzések látogatása visszakerülne az ózdiak hétvégi elfoglaltságai közé. Annak érdekében, hogy még több nézőt csábítsanak a lelátókra az egyesület futsallal, strandfocival és női futballal is bővíti tevékenységi körét.


132_0_t 132_1_t 132_2_t 132_3_t
132_4_t 132_5_t 132_6_t
Vissza