Hazai vereség (képgalériával)2017. szeptember 24. (vasárnap) 08:49 - Sportnews/6114_0_300.jpgIzgalmas mérkőzésen maradt alul az ÓAM-Ózdi KC a Kecskeméttel szemben. A meccs első félidejében még a hazaiak domináltak, ám a második játékrészben már a vendégek bizonyultak jobbnak. A szünet után az eredmény után mentünk, sikerült is kiegyenlíteni a 28. percben, ám a végjátékban jobban jött ki a lépés a vendégeknek. A végeredmény ÓAM-Ózdi KC – Kecskeméti TE 26:28.

A mérkőzés kezdetén minden az ózdiak tervei szerint alakult. Kreatívan támadtak, emellett pedig a védekezésük is nagyon jó volt. Ennek köszönhetően egyértelműen uralták az első félidőt, viszont látni lehetett, hogy igen kiegyenlítettek az erőviszonyok. Az első játékrész második felében egy két perces büntetésnek köszönhetően feljöttek a kecskemétiek, ám egy időn túli hétméteresnek köszönhetően a hazaiak vonulhattak egy gólos előnnyel az öltözőbe.
 
A pihenő után fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd a 40. perc táján átvették a vezetést a Kecskemétiek. Ez az 1-2 gólos előny az utolsó percekig maradt. Ekkor sikerült egyenlítenie az ózdiaknak és az eredményjelző 26-26-ot mutatott. Ezután még két vendég találat született, amire nem tudott válaszolni az ÓAM-Ózdi KC, ezzel kialakult a 26:28-as végeredmény.

„Szenzációsan küzdöttünk. Soha-soha nem szoktam foglalkozni a játékvezetéssel, de azt gondolom, hogy ehhez a mérkőzéshez mind a színvonalához, mind a ritmusához ez a két játékvezető sajnos nem tudott felnőni. Nagyon sok olyan hibát vétettek, amit egy ilyen kiélezett meccsen nem szabad elkövetni. Ettől függetlenül le a kalappal a srácaim előtt, mert az Ózd mindent megtett annak érdekében, hogy itthon tartsa a két pontot” - értékelt Ocsovai Zsolt, a Kecskeméti TE vezetőedzője.

„Az első félidőben szépen elléptünk az ellenfelünktől, uraltuk is a mérkőzést. Ezután egy fegyelmezetlenségnek, vagy túlfűtöttségnek köszönhetően kaptunk egy két perces büntetést. Ott magunkra hoztuk az ellenfelet, talán kicsit meg is elégedtünk az eredménnyel, mert végig domináltuk addig a mérkőzést, a szünetre is egy gólos előnnyel fordultunk. A második félidőben sajnos több technikai hibánk is volt, azt sem mondom, hogy figyelmetlenségből adódó hibák ezek. A játékrész végére sajnos elfogytunk” - fogalmazott a mérkőzés után Szakál György az ÓAM-Ózdi KC vezetőedzője.


114_0_t 114_1_t 114_2_t 114_3_t
114_4_t 114_5_t 114_6_t 114_7_t
Vissza