Térségi taggyűlés (képgalériával)2017. szeptember 15. (péntek) 19:00 - Politikanews/6090_0_300.jpgRegionális értekezletet tartott a Magyar Munkáspárt Ózdon. Ebből az alkalomból dr. Thürmer Gyula is városunkba látogatott, hogy találkozzon és beszélgessen a helyiekkel. A taggyűlés lehetőséget adott arra is, hogy hivatalosan is a párt kötelékébe léphessenek az újonnan csatlakozók.

A Digitális Erőműben gyűltek össze a Magyar Munkáspárt elnökségének tagjai ma délelőtt. Egy kötetlen eszmecserét követően Bojtos Zoltán igazgató vezetésével bejárták az épületet. Dr. Thürmer Gyula elmondta, hogy mindig örömmel tér vissza Ózdra, mert új tapasztalatokkal gazdagodik, valamint fontosnak érzi, hogy a helyi problémákat az itt élőkkel beszélje meg. Felvázolta azokat a fejlesztési lehetőségeket is, amelyeknek eredményeként újra régi fényében ragyoghatna városunk.

„Ez a hegység, ez a vidék, ez gyönyörű. Az idegenforgalom fejlesztése szinte kézenfekvő dolog lenne. Még sincs szálloda, még nincs idegenforgalom, nincs falusi vendégjárás, semmi sincs. Tehát az egyik olyan dolog, amit mindenképpen lehetne csinálni, az az idegenforgalom, turisztika fejlesztése. A másik, meg kellene nézni, hogy az a munkaerő, ami itt van, mire képes, képezni kellene őket, és bármilyen iparág jöhet ide, csak vállalja azt, hogy itt van” - fogalmazott dr. Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke.

A Digitális Erőműben tett látogatás után egy munkaebéden vettek részt, majd a délután folyamán Ózd térségi összevont taggyűlést tartottak. Az összejövetel fő célja az volt, hogy a huszonkilenc új párttaggal megismerkedjenek.

„Az Ózd térségi 19 településen fölvett párttagokat szólítottuk meg, és hívtuk meg erre az összejövetelre, amin az elnök, az országos elnök, dr. Thürmer Gyula elnök elvtársunk személyesen adta át a tagkönyveket az új párttagoknak” - mondta Kónya Béla, a Magyar Munkáspárt Központi Bizottságának tagja.

Kónya Béla szerint fontos az utánpótlás, hiszen már csak négy alapítótag van a pártban. A taggyűlés keretein belül az újonnan csatlakozók ünnepélyes keretek között kapták meg a tagságot igazoló kis könyvüket. A városunkban megtartott összejövetel nyitó állomása volt a soron következő országgyűlési és önkormányzati választási programsorozatnak.


090_0_t 090_1_t 090_2_t 090_3_t
090_4_t 090_5_t 090_6_t 090_7_t
090_8_t 090_9_t 090_10_t 090_11_t
090_12_t 090_13_t 090_14_t 090_15_t
090_16_t
Vissza