Kulturális programok2017. szeptember 7. (csütörtök) 19:00 - Kultúranews/6065_0_300.jpgLassan véget érnek azok a nyári programok, amelyek megszervezésében az Olvasó is tevékenykedett. Újra hangossá válik a kulturális létesítmény, hisz számtalan csoport érkezik szeptembertől ide próbákat tartani, így minden délután szinte valamennyi terük általuk is használatba kerül.

A nyár folyamán olyan programokban segédkeztek mint az augusztus 20-i ünnepség, a Múzeumok Éjszakája vagy az értékvédő festőtábor. Jelenleg folynak az előkészületek, hisz az elkövetkező időszakban is számos nagyszerű kulturális rendezvénynek ad majd otthont a patinás épület.

„Természetesen a nagyközönség felé is nyitunk, remélhetőleg számukra rengeteg kedves programmal. Hamarosan jönnek a Kulturális Örökség Napjai, hamarosan dumaszínházi előadás. A gyermekszínházi előadások is megkezdődnek, a bérletek a gyermekek számára már megvásárolhatóak. Újra Szabadegyetem, színházak és szórakoztató események. A legfontosabb jövő vasárnap az ÓMI Zenés Színház, Mágnás Miska című előadása. Remélem, hogy nagyon gyakran találkozhatunk programjainkon” - mondta Pappné Szalka Magdolna, az Ózdi Művelődési Intézmények igazgatója.

Vissza