Magabiztos győzelem (képgalériával)2017. szeptember 4. (hétfő) 19:00 - Sportnews/6048_0_300.jpgTovább tart az Ózdi Football Club menetelése. Ezúttal is magabiztos teljesítménnyel, hazai pályán 7-1 arányban győzte le a Karcsa együttesét. Az eddigi 100 százalékos teljesítménynek köszönhetően csapatunk a tabella élére került. A mérkőzést a helyszínen ezúttal is több száz szurkoló tekintette meg.

Hasonlóan az előző hazai mérkőzéshez, az Ózdi FC játékosai már a találkozó elején előnybe kerültek Danyi Péter révén. A Karcsa játékosai a szabálytalannak vélt gólt kapcsán a játékvezetőt próbálták rábeszélni, hogy érvénytelenítse a találatot, de viselkedésük jutalma csak egy sárga lapos figyelmeztetés lett.

Ezután még egyenlíteni tudtak a vendégek a 15. percben, ám nem sokkal ezután Ponczók szabadrúgásból ismét megszerezte a vezetést az ózdiaknak. A mérkőzés további részében az hazaiak folyamatosan rohamozták az ellenfél kapuját. Ennek következtében rengeteg gólhelyzet alakult ki, így a nézők számos izgalmas pillanatot élhettek át.

„Először is szeretném megköszönni mindenkinek, akik kilátogattak a hazai mérkőzésünkre, és buzdították a csapatot. Úgy érzem, hogy a mai nap ugyan úgy, mint két héttel ezelőtt a fiúk mindent megtettek annak érdekében, hogy kiszolgálják a nézőinket. Szerintem jó játékkal, végeredményben magabiztos győzelmet arattunk” - értékelt Farkas Simon, az Ózdi FC vezetőedzője.

A mérkőzés legeredményesebb játékosa Kis Róbert lett, aki ezúttal két góllal vette ki részét a győzelemből. Ezzel együtt már hat találatnál jár a szezonban, amivel a góllövőlista második helyén áll, holtversenyben egy sajóbábonyi játékossal. A már említett játékosok mellett további gólszerző volt Ádám Ferenc József, Ficzere Marcell és Agócs Tamás. A Karcsa egyetlen találatát Horváth Nikodémusz szerezte.

„Már az elején sajnos rosszul kezdtünk. Bár szerintem egy véleményes gólt kaptunk, ugyanis úgy láttam, hogy kézzel ütötte be a hálóba a labdát az ózdi játékos. Ott még fel tudtunk állni és egyenlítettünk, de egy szép szabadrúgásból az Ózd megszerezte a vezetést, és onnan már sajnos nem volt kérdés. Jobb csapat, más célokért küzdünk, megérdemelten nyertek” - nyilatkozta Petercsák Márton, a Karcsa játékos-edzője.

A csapat folyamatos jó szereplését figyelembe véve nem volt meglepetés, hogy több száz néző tekintette meg a mérkőzést a helyszínen. Üdítő látvány volt, hogy mennyi fiatal látogatott ki az összecsapásra. Amennyiben folytatódik ez a tendencia, sok évre biztosítva lesz az Ózdi Football Club szurkoló állománya. A győzelemnek köszönhetően csapatunk a tabella élére ugrott. Jobb gólarányunknak tudható be, hogy jelenleg megelőzzük az ugyancsak 100 százalékos Sajóbábony együttesét.


048_0_t 048_1_t 048_2_t 048_3_t
048_4_t 048_5_t 048_6_t 048_7_t
Vissza