Pártelnöki látogatás (képgalériával)2017. augusztus 29. (kedd) 19:00 - Politikanews/6031_0_300.jpgÓzdra látogatott Molnár Gyula a Magyar Szocialista Párt elnöke. A vezető politikus Nyakó Istvánnal érkezett a városba, hogy közösen térképezzék fel a problémákat, és testközelből is megtapasztalhassák a helyiek gondjait. A Marosi István Városi Sportcsarnokban megtekintették az utánpótlás korosztály kézilabda edzését, és egy sajtótájékoztató keretében értékelték az itt szerzett élményeiket, valamint a jövőre nézve is megosztották elképzeléseiket.

Ismét Ózdon járt Nyakó István a Magyar Szocialista Párt választókerületi elnöke, ezúttal azonban nem egyedül érkezett, elkísérte Molnár Gyula országos elnök is. A politikusok a 2018-as választás apropójából látogatottak Ózdra, hogy testközelből is megismerjék a helyiek problémáit, és az országos politikai helyzetről kialakult képüket. Körútjukkal elsőként a legnehezebb sorsú városokat célozták meg. A Marosi István Városi Sportcsarnokban egy rögtönzött sajtótájékoztató keretében összegezték itt szerzett tapasztalataikat, amelyet közösségi oldalukon élőben közvetítettek. Molnár Gyula bejelentette, hogy választókörzetünkben újra Nyakó Istvánt indítják a szocialista párt színeiben, hiszen Ő már nem ismeretlen a helyiek számára.

„Ózd azért izgalmas, mert azon kevés helyek közé tartozik Magyarországon, akik megtapasztaltak már mindent. Megtapasztalták azt, amikor a szocialisták vezették a várost és az országot, megtapasztalták azt, amikor a Fidesz vezette a várost és az országot, és megtapasztalhatták a Jobbik kormányzását is helyben. Az emberek itt most 2018-ban választhatnak, és izgalmas helyzet lesz, amikor a három oszlatú politikai erőtérben, egy új politikai helyzetben kell az embereknek dönteniük. Mi azt gondoljuk, hogy ebből a szempontból az ajánlatunk az emlékek alapján kiváló, és jó lehetőség az embereknek az, hogy szavazzanak a változásra 2018-ban” - mondta Molnár Gyula, a Magyar Szocialista Párt elnöke.

A párt néhány nap múlva elindít egy aláírásgyűjtést is, amelyik a bérplafonról, és december 24-e munkaszüneti nappá tételéről szól majd. Ennek kitöltésében is számítanak Ózd lakóira, hiszen mint fogalmazott ez egy olyan közeg, ahol a munka becsületének nagy hagyományai vannak.

„A sajtótájékoztatónk helyszínválasztása a Városi Sportcsarnokra esett, azért mert rengeteg problémával, reményvesztettséggel, nyomorral találkoztunk, de mi hiszünk abban, hogy Ózdnak és Ózd térségének van jövője. Ez a jövő most itt mögöttünk az utánpótlás kézilabda csapat képében éppen edz. Mi is eddzünk, mi is gyúrunk, ő értük és a jövőért mindent meg fogunk tenni” - fogalmazott Nyakó István, a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselőjelöltje.

A politikusok nem érkeztek üres kézzel, a fiataloknak labdákat és energiaszeleteket is hoztak ajándékba. A szocialisták vezető politikusa pedig egy korábbi ÓAM–Ózdi KC-s mezt kapott emlékbe, később ebben védhette a gólokat a kapuban. Az MSZP helyi szervezetének képviselőivel karöltve útjuk következő állomása a Civil Ház volt, ahol a közös képviselőkkel ültek egy asztalhoz. Molnár Gyula ózdi programja során a városi televízióba is ellátogatott, a Háttér című műsorban volt Bukovinszky Zsolt vendége. A vele készült beszélgetést csütörtökön este fél nyolctól láthatják a nézők.


031_0_t 031_1_t 031_2_t 031_3_t
031_4_t 031_5_t 031_6_t 031_7_t
031_8_t 031_9_t 031_10_t 031_11_t
Vissza