Fidesz reakció a Jobbik nyilatkozatára2017. augusztus 25. (péntek) 19:00 - Politikanews/6024_0_300.jpgTelefonon reagált a Fidesz helyi szervezete a tegnapi Ózdi Krónikában közreadott egyik összeállításra. Ebben elhangzott, hogy a Jobbik elnöke szerint a kormánypárt által indított „telefonos tájékoztató kampány”, amelyben idős embereket keres fel, valójában nem is a nyugdíjasokról szól, hanem a választásról.

A Jobbik szerint a telefonüzenettel a Fidesz egyértelmű célja Vona Gábor lejáratása. A Fidesz Ózdi Alapszervezetének elnöke dr. Vámos Henrietta az elhangzottakra telefonon következőképpen reagált.

„Vona Gábor 2017. július 22-i Facebook posztjában a magyar nyugdíjasokról írt. A magyar nyugdíjasok szerinte vért akarnak ontani remegő kezeikkel és véleménye szerint, akik éppen a bevásárló kocsijukkal a boltból igyekeznek haza, azok szemeiben gyűlölet lobog, a szájukból pedig szennyvíz folyik. Vona Gábor az ózdi tv tegnap esti híradójában magyarázta ismét mondatait, és ebben segítségére volt a párt ifjú alelnöke Janiczak Dávid, Ózd város polgármestere is. Magyarázták azokat a mondatokat, amelyek szerintem nem szorulnak magyarázatra, mert önmagukban lealacsonyítóak, megalázóak a nyugdíjasok számára. Általánosítanak, nem tisztelik az idősebbeket, korukat, bölcsességüket. Vona Gábor a mai napig nem kért bocsánatot mondataiért, így okkal várják a nyugdíjasok, hogy kérjen bocsánatot vagy Ő, vagy akár ifjú alelnöke, az ózdi polgármester” - mondta dr. Vámos Henrietta, a Fidesz Ózdi Alapszervezetének elnöke.

Vissza