Anyatejes táplálás2017. augusztus 9. (szerda) 19:00 - Városnews/5972_0_300.jpgAz anyatejes táplálásé a főszerep augusztus elsején, illetve első hetében, ami már közel 25 éve egy jeles ünnep az édesanyák számára. Holnap, csütörtökön délelőtt 10 órától ebből az alkalomból az Olvasó Adorján Lajos termében rendeznek ünnepséget.

Ózd város Védőnői Szolgálata évről évre több különböző színes programmal várja az érdeklődőket és az édesanyákat az Anyatejes Táplálás Világnapja alkalmából. A rendezvényt Janiczak Dávid polgármester szavai nyitják meg. A védőnői szolgálat vendéglátással, babamasszázzsal is készül, valamint védőnői tanácsadással is várják az érdeklődőket. Azok az édesanyák, akik egy fotót visznek a programra gyermekükről értékes nyereményeket kaphatnak.

 

„Idén kicsit más megvilágításban próbáljuk a várandóságot, illetve a szoptatást bemutatni az édesanyáknak. Lesz egy akupresszőr vendégünk, illetve egy kineziológus, aki alternatív módszereket fog az édesanyáknak bemutatni, hogy hogyan tudunk ezen az időszakon a lehető legkönnyebben túl lenni. Illetve lesz egy négy gyermekes édesanya, aki a legkisebb gyermekét még jelenleg is szoptatja. Ő fog beszélni a nagy családról, az anyaságról és a szoptatásról. Majd pedig a délelőttöt a The Colors együttesnek a kis koncertje fogja zárni” - mondta dr. Kósné Dargai Rita, védőnő.

Vissza