INDUL A PÓTFELVÉTELI!2017. augusztus 6. (vasárnap) 17:00 - Oktatásnews/5936_0_300.jpgNem sikerült a felvételi? Későn kapcsoltál? Nem is jelentkeztél? Ne csüggedj, még van lehetőség! 2017. augusztus 7-én éjfélig még van lehetőség arra, hogy bekerülhess a Miskolci Egyetem Ózdi Kihelyezett Tagozata anyagmérnöki és szociális munka alapszakokon indított képzéseibe! Ne késlekedj! Válaszd a biztos tudást, a biztos elhelyezkedést és a versenyképes diplomát! Légy te is az első fecskék… „gólyák” között!

Ózd Város Önkormányzata és a Miskolci Egyetem együttműködésének köszönhetően 2017. szeptember 1-től indul a Miskolci Egyetem Ózdi Kihelyezett Tagozata anyagmérnök (BSc) és szociális munka (BSc) alapszakokon, ahol a diákok a Miskolci Egyetem hallgatójaként, annak diplomáját kaphatják majd kézbe. A képzés nappali tagozaton, államilag finanszírozott és önköltséges formában, tanulmányi ösztöndíj lehetőségével indul, mely az anyagmérnöki szakon duális képzésben is választható.

Különleges jelentőséggel és lehetőséggel bír az a tény, hogy a Miskolci Egyetem a térségbe - Ózdra - hozza a felsőoktatási képzései egy részét, segítve ezzel a továbbtanuló diákokat, családjaikat és közvetve a térségben lévő vállalkozásokat, vállalatokat. Mindkét szak végzett diplomásait azonnali elhelyezkedés lehetőségével várják az ágazati cégek, intézmények. Az anyagmérnöki képzést duális formában is el lehet kezdeni, így az adott cég alkalmazottjaként, fizetés mellett lehet megszerezni a diplomát.

Részletes információkat kaphatsz az alábbi személyektől:

SZAKA ATTILA köznevelési- és művelődési referens +36/70/367-8967 szaka.attila@ozd.hu
DR. JAKAB NÓRA általános rektorhelyettes +36/46/565-111/10-11 rekaltrh@uni-miskolc.hu

Jelentkezés a www.felvi.hu portálon keresztül történik.

A jelentkezés menetéről, feltételeiről az alábbi helyen olvashatsz:

http://eduline.hu/erettsegi_felveteli/2017/7/31/Potfelveteli_eljaras_lepesrol_lepesre_SMZ05J

5936_1.jpg

 

Vissza