Távozó elnök2017. július 26. (szerda) 19:00 - Sportnews/5918_0_300.jpgLemondott elnöki tisztségéről Murányi István. Az Ózdi Football Clubot 2013 márciusától irányító egykori labdarúgó családi okok miatt távozik az egyesület éléről. Pótlásáról a közeljövőben határoz majd a klub ez év tavaszán újjáalakult elnöksége.

Murányi István 2013 márciusában dr. Török Bélától vette át az Ózdi Football Club vezetését. Irányítása alatt a felnőtt csapat a megyei I és II. osztályban is szerepelt, az ősszel induló új szezont is a megyei elit tagjaként kezdik el a fiúk. Utánpótlás vonalon sikerült növelni a gyereklétszámot, az ifjú labdarúgók a Bozsik program mellett a korosztályos bajnokságokban is kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtottak az utóbbi időben. Az elnöki posztról való lemondásnak éppen ezért nem szakmai okai vannak.

„Nem tudnám teljes odaadással végezni a jövőben a feladatot, félig pedig nem szeretném. Nyugdíjas lettem, több időt szeretnék tölteni a családommal, az unokáimmal, vagyis döntésemnek családi okai vannak. Ezt közöltem az elnökség tagjaival, akik megértették és elfogadták azt” - mondta Murányi István, az Ózdi Football Club leköszönő elnöke.

Murányi István jó szívvel gondol vissza a mögötte álló négy és fél évre. Úgy véli: közvetlen munkatársaival sikerült eredményes munkát végezniük, bár azt sem titkolja, hogy voltak problémák és nehézségek is. Összességében azonban nem bánta meg, hogy 2013 tavaszán elvállalta az Ózdi Football Club elnöki posztját.

Murányi István nem egyedül távozik az ÓFC-től. Elmondása szerint az eddigi ügyvezető, az eddigi technikai vezető és az eddigi könyvelő sem folytatja tovább munkáját a klubnál. További hír a klubbal kapcsolatban, hogy a felnőtt csapat már megkezdte felkészülését a 2017/2018-as bajnoki szezonra. A fekete-fehérek szombaton délelőtt 10 órától a Bélapátfalva ellen játszanak edzőmérkőzést a Városi Stadionban, ahol a szurkolók már az újonnan igazolt labdarúgókat is láthatják a pályán.

Vissza