Sajtóközlemény2017. július 6. (csütörtök) 19:00 - Politikanews/5859_0_300.jpgSajtóközleményben reagált a Jobbik Magyarországért Mozgalom Ózdi Alapszervezete az Ózdi Krónikában tegnap elhangzott Fidesz sajtóközleményre.

Csúsztat és figyelmet terel a helyi Fidesz a legutóbbi sajtóközleményével.

Miután a Fidesz és oligarchái szétrabolták az ország anyagi javait, idegenbe taszították fiataljainkat, már az emberek humorérzékét is elvette.

Túlárazott közbeszerzések, alacsony bérezések, égető szakemberhiány minden területen, romokban álló egészségügy több ezer halálos áldozattal, kínlódó, megtűrt oktatás, totális média uralom, szemrebbenés nélküli hazugság áradat, karaktergyilkos kampányok, reményvesztettség, beletörődött fásultság, kilátástalanság. - Ezt hozta a Fidesz 7 éves kormányzása az embereknek!

Erre szerettük volna felhívni a figyelmet a legutóbbi akciónkkal, hogy ne sikkadjon el a karaktergyilkos és jólétet hazudó fideszes kommunikáció sűrűjében a lényeg: nincs pénz a társadalmi problémák felszámolására, mert ellopják azt!

A szenvedések közepette pedig, ha egy kis humort visz a politikába, történetesen a Jobbik jelöltje egy Pénztáros Lőrinc figurával, felháborodnak, és az embereket féltik. Ők! Az embereket, akiktől tényleg elnézést kérünk, ha nem érthették a humort, hiszen kiirtották belőlük a jókedv utolsó morzsáit is.

Mészáros Lőrinc az utóbbi években világméretekben is rekord gyorsasággal gyarapította vagyonát állami közbeszerzésekből, és strómanként emelkedett az ország elitjébe. Gázszerelőből lett lassan mindent – földet, vállalatokat, médiát – uraló oligarcha. A Jobbik kormányra kerülése után őt is, és megbízóit, gazdáit is el fogja számoltatni. A vagyonelkobzás mellett, kiérdemelt börtön évei alatt gondolhatja át a magyar embereket megfosztó, megkeserítő és elüldöző réteg a bűneit. Ám, amíg az igazság ezen pillanata eljön, egy kis groteszk humorral szerettük volna oldani az ország levegőjében kézzel tapintható feszültséget.

Aki nem értette, attól bocsánatot kérünk. Aki félremagyarázza, mert van félnivalója az elszámoltatáskor, az pedig vághatja is a centit, mert már nincs egy évük hátra. Aki pedig egy jót derült rajta, annak egészségére váljon, hiszen a nevetés, és a mosoly pozitív energiával önti el a testet és a lelket!

 

Ózd, 2017.július 6.                                          A Jobbik Magyarországért Mozgalom Ózdi Alapszervezete

Vissza