Szeptember 3. (képgalériával)2017. július 6. (csütörtök) 19:00 - Sportnews/5856_0_300.jpgHivatalosan is megkezdődtek a VII. Ózdi Triatlon verseny előkészületei. A szervezőbizottság tagjai az Ózdi Sport- és Élményközpont irodájában tartották meg első megbeszélésüket. Az egyeztetésen kiderült, hogy a város sportolni vágyó lakossága komoly kedvezményben részesül a nevezéskor.

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően idén is július elején kezdődtek el az Ózdi Triatlon verseny előkészületei. A költségvetés összeállt, a versenykiírás elkészült, a mögöttünk álló hét év alatt nagy népszerűségre szert tevő viadalt szeptember 3-án rendezik meg városunkban. A szervezőbizottság elnöke, Vitális István az első megbeszélésen elmondta: örül, hogy a mai rohanó világban van olyan esemény, amely széles körű összefogással tud megvalósulni, hiszen a triatlon verseny létrejötte az Önkormányzat, a képviselők, az önkormányzati cégek, több sportegyesület és helyi vállalkozók támogatásának köszönhetően jön létre.

A szervezők idén is 8 egyéni korcsoportot és 2 váltó kategóriát hirdettek meg a versenykiírásban. A megmérettetésre amatőr és profi versenyzők jelentkezését is várják, a mozogni vágyó ózdi sportbarátok pedig komoly kedvezményt kapnak.

„Miután nagyon sok az ózdi támogatás, nagyon sok az „ózdi közpénz” hogy úgy mondjam, ezért idén úgy döntöttünk szervező társaimmal, hogy az ózdi lakcímkártyával rendelkezőknek, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ingyenes a nevezési lehetőség. Ezúton is biztatnék mindenkit, hogy szeptember 3-án jöjjön, sportoljon egy jót. Jelentkezni augusztus 27-én, este 8 óráig lehet” - mondta Vitális István, a szervezőbizottság elnöke.

A versenyközpontnak ezúttal is a Városi Strandfürdő területe ad majd otthont, amely augusztus 31-ig várja majd a fürdőzni vágyó vendégeket. Szeptember első napján a szervezők már 8 sávra osztják a nagymedencét, az Ózdi Sport- és Élményközpont munkatársai pedig megkezdik a versenyhez szükséges depóállomások kiépítését.

„Ugyanúgy csinálunk mindent, mint az elmúlt években. Mindent megteszünk azért, hogy a verseny zökkenőmentesen tudjon lezajlani. Célunk, hogy a versenyzők elégedettek legyenek a feltételekkel, és a nézőket, a szurkolókat, a vendégeinket a lehető legjobb módon kiszolgáljuk” - nyilatkozta Veres Zoltán, az ÓSÉK ügyvezetője.

A VII. Ózdi Triatlon versenyről bővebb információ a viadal hivatalos honlapján, a www.ozditriatlon.hu internetes portálon olvasható, de a sporteseménynek önálló profilja van a népszerű közösségi oldalon is.


856_0_t 856_1_t 856_2_t 856_3_t
856_4_t 856_5_t 856_6_t 856_7_t
Vissza