Sajtóközlemény2017. július 5. (szerda) 19:00 - Politikanews/5851_0_300.jpgSajtóközleményt juttatott el az Ózdi Városi Televízió szerkesztőségébe a Fidesz Ózdi Alapszervezete a Jobbik szombati, Mészáros Lőrinc papírmásával való fotózkodásával kapcsolatban.

Azt írják: látszik, hogy Ózdon a Jobbik „nagyüzemi mód”-ba helyezte országgyűlési választási kampányát. Ózd alpolgármestere gyermekes türelmetlenségében most éppen azzal gondolta felhívni magára a figyelmet, hogy egy papírfigura mellett fényképeztette magát, és erre biztatta a lakosokat is. Ennyire futja neki. Tervei szerint a városban élők sokasága csatlakozott volna hozzá. Azonban az ózdi emberek nem voltak partnerek ebben a primitív és szánalmas mutatványban. Józanságuk és bölcsességük felülírta a sanda szándék megvalósulását. A helyi Fidesz felháborítónak tartja, hogy az ózdi jobbikos városvezetők saját alkalmatlanságukat próbálják leplezni az ilyen megmozdulásokkal.

Hol vannak az általuk beharangozott fejlesztések? Várják – még mindig várják – az emberek, a város felvirágoztatását segítő tényleges terveiket, cselekvéseiket, a településünket egyre inkább nevetség tárgyává tevő cirkuszi előadások helyett. Vagy ebben is csak hazudtak, mint sok minden másban a választópolgároknak? – teszi fel a kérdéseket sajtóközleményében a Fidesz Ózdi Alapszervezete.

Vissza