Közös fotó (képgalériával)2017. július 1. (szombat) 17:38 - Politikanews/5842_0_300.jpgFelcsút polgármesterével készíthettek közös fotót szombaton délelőtt a városközpontban sétálók. Mészáros Lőrinc embernagyságú, kartonból készült mását a Jobbik helyi tagjai vitték ki a Vasvár útra. Farkas Péter Barnabás elmondása szerint az akció célja az volt, hogy megmutassák a város lakóinak, hogy Mészáros és a hozzá hasonló strómanok nem egy távoli ország szellemfigurái, hanem hús-vér emberek.

A Jobbik standját eredetileg a Városi Piacon állították volna fel a szervezők, de a csapadékos időjárás miatt a városközpontban, a Szolgáltató ház előtti területen lehetett találkozni a felcsúti polgármester kartonfigurájával. A járókelőket Farkas Péter Barnabás, a párt országgyűlési képviselőjelöltje állította meg egy pillanatra, hogy egy újságot adjon át számukra és meghívja őket egy Mészáros Lőrinccel közös fotóra.

„Mészáros Lőrinc az a figura, aki a tavalyi évben, 2016-ban százmilliárd forintos bevételre tett szert. Ez már csoda számba megy sokak számára, ezért a Szászországokhoz hasonlóan lehetőséget teremtünk arra, hogy ha valaki fotózkodik vele, megsimogatja, akkor talán átragad rá az a szerencse, ami Őt körül lengi” - mondta Farkas Péter Barnabás, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje.

Farkas Péter Barnabás elmondása szerint az embereknek látniuk kell, hogy a Mészáros Lőrinc és a hozzá hasonló strómanok nem egy távoli ország szellemfigurái, hanem köztünk élő, hús-vér emberek. A fotózkodási akció egyébként a Jobbik által indított plakátkampány-sorozatnak a része, amelynek keretében az emberek is elmondhatták a magyar politikáról és az országban történt mindennapos dolgokról alkotott véleményüket.

A szombat délelőtti rossz időjárás miatt a Mészáros Lőrinccel való fotózkodási akciót a tervek szerint a közeljövőben újra megszervezi a Jobbik ózdi szervezete.


842_0_t 842_1_t 842_2_t 842_3_t
842_4_t
Vissza