Munkaerőt keresnek (képgalériával)2017. június 15. (csütörtök) 19:00 - Városnews/5789_0_300.jpgMunkaerő toborzást tartottak az ÓAM-Ózdi Acélművek Kft. munkatársai a Városház téren. A vállalat egy huszonnyolcmillió eurós beruházás keretében egy hengersort szeretne telepíteni a városba. A cég jelenleg kilenc munkakör betöltésére keresi a dolgozni vágyó ózdiakat. A helyszínen az érdeklődők részletes felvilágosítást kaptak a tevékenységi körökről, a juttatásokról, valamint a szakmai továbblépés lehetőségéről is.

Munkaerőhiánnyal küzd az ÓAM-Ózdi Acélművek Kft. A vállalat vezetése nem válogat az eszközökben a munkaerő bevonzására, ezért ma délelőtt tíz órától délután egy óráig a Városház téren kialakított „toborzóirodában” várták a dolgozni vágyó ózdiakat. A cég jelenleg kilenc munkakör betöltésére keres munkavállalókat, mint például hegesztő, lakatos, villanyszerelő, ács, targoncavezető, autódaru kezelő, műszaki asszisztens, gépészmérnök és beszerző. Lőw Gábor abban bízik, hogy minél hamarabb megtalálják a megfelelő embereket, hiszen egy több millió eurós beruházásról van szó.

„Az ÓAM-Ózdi Acélművek Kft. egy huszonnyolcmillió eurós fejlesztést határozott el. Ez technológiai gyártmányszerkezet fejlesztés, bővítés, valamint környezetvédelmi fejlesztésről szól, ehhez munkaerőre van szükségünk. Külföldről szeretnénk egy hengersort az ózdi gyárba letelepíteni, ehhez is munkaerőt keresünk, akikkel külföldön ezt a munkát el tudjuk végezni, majd ugyanez a munkaerő állomány telepítené a hengersort itt Ózdon is, később pedig működtetné is” - mondta Lőw Gábor, az ÓAM-Ózdi Acélművek Kft. PR-menedzsere.

Az asztaloknál kortól függetlenül rengeteg érdeklődő megállt, volt aki már kész önéletrajzzal érkezett. A cég munkatársai pedig részletes felvilágosítást adtak a tevékenységi körökről, a juttatásokról, valamint a szakmai továbblépésről is a jelentkezők részére. Pankotai Lajos Ózdon él, a munkalehetőségről ismerőseitől hallott, bár több helyen próbálkozott – többek közt a fővárosban is –  de barátai és családja miatt, abban bízik, hogy itt a városban sikerül elhelyezkednie.

„A SZIKSZI-ben végeztem logisztikai szakügyintézőként, és most szeretném ide is beadni a jelentkezésem, hogy hátha sikerül, és akkor el tudok járni dolgozni” - nyilatkozta Pankotai Lajos.

Akik ma leadták jelentkezésüket, azokat a napokban egy elbeszélgetésre invitálja a vállalat vezetése. A közeljövőben ötven főt szeretnének állományba venni, de amennyiben több olyan jelentkező van, akik megfelelnek elvárásaiknak, ez a szám száz főre is emelkedhet. A Kft. folyamatosan várja a fényképes önéletrajzokat a job@oamkft.hu e-mail címre is.


789_0_t 789_1_t 789_2_t 789_3_t
789_4_t 789_5_t 789_6_t 789_7_t
789_8_t
Vissza