Hivatalosan bemutatták (képgalériával)2017. május 29. (hétfő) 19:00 - Politikanews/5733_0_300.jpgFarkas Péter Barnabás a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje. Az ifjú városvezetőt Janiczak Dávid, mint a Jobbik országos alelnöke mutatta be a Városház téren megtartott sajtótájékoztatón. Farkas Péter Barnabás elsődleges célja, hogy a következő hónapokban úgy mérje fel a megye 3. számú választókerületének problémáit, hogy bő egy év múlva elnyerje a választópolgárok bizalmát.

A Jobbik kormányzásra készül 2018-tól, ezért a párt országos elnökségének egyik legfontosabb feladata az volt az utóbbi időben, hogy a kormányzati felkészülést megfelelő stádiumba hozza. Ennek a folyamatnak a szerves részét képezi azon személyek bemutatása, akik a párt képviselőjelöltjei lesznek a jövő évi választásokon. Ma kora délután a Városház téren megtartott sajtótájékoztatón kiderült, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megye 3. számú választókerületében Ózd alpolgármesterének, Farkas Péter Barnabásnak a neve szerepel majd a Jobbik logója mellett a szavazólapokon.

„Az elmúlt időszakban alpolgármesteri tevékenysége során Farkas Péter Barnabás bizonyította azt, hogy lehet rá számítani, hiszen az Ő tevékenységének köszönhetően a nemzetközi kapcsolataink tovább erősödtek és a kultúra területén is bizonyított. A városvezetés résztvevőjeként beletekinthetett az itt élőknek mindennapi problémáiba. Most pedig az lesz az Ő feladata, hogy a térség problémáit is felmérje, ezekkel is foglalkozzon” - mondta Janiczak Dávid, a Jobbik országos alelnöke.

Farkas Péter Barnabás első munkahelye a Városi Múzeum volt, aminek egészen alpolgármesteri kinevezésééig vezetője is volt. Meglátása szerint a térség legfőbb problémái: az alacsony bérek miatti elvándorlás, az egészségügy elégtelen helyzete, a rossz közlekedési feltételek, és a kiaknázatlan, vagy rosszul kiaknázott környezeti adottságok.

„A közeljövő feladata, hogy a választókörzethez tartozó 71 település társadalmi problémáit minél mélyebben, minél árnyaltabban megismerjem azért, hogy a választásokra, amelyet közel egy év múlva tartanak meg hazánkban, egy térségre szabott programmal rendelkezzek” - fogalmazott Farkas Péter Barnabás, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje.

Farkas Péter Barnabás megtiszteltetésnek tartja, hogy a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje lehet. Azt ígéri: az elkövetkezendő időszakban is tisztességesen, becsületesen fog dolgozni és alpolgármesteri feladatait sem hanyagolja el.


733_0_t 733_1_t 733_2_t 733_3_t
733_4_t 733_5_t 733_6_t
Vissza