Polgármesteri reakció2017. május 19. (péntek) 19:00 - Politikanews/5699_0_300.jpgA város tisztán, átláthatóan és jogszerűen működik – így reagált a Fidesz helyi szervezetének csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzottakra Ózd város polgármestere.

Dr. Vámos Henrietta és Fürjes Pál tegnap kora délután arról beszélt, hogy Janiczak Dávid az elmúlt hónapokban nevetségessé tette városunkat, a napvilágot látott hangfelvételeknek köszönhetően a korrupció gyanúja is felmerült, a botrány kategóriás hírfolyamba való belekerülés pedig, a későbbiekben nehezen gyógyítható folyamatokat gerjeszt. Ózd város polgármestere egy televíziós vitaműsorra invitálja a kormánypárt helyi elnökét és frakcióvezetőjét, hogy a nyilvánosság előtt beszéljenek a város működéséről.

„A Fidesz Ózdi Szervezete igyekszik Ózdra is lehozni az országban meghonosított futballhuligán hangulatot. Ebben nem kívánok részt venni. A város tisztán, átláthatóan és jogszerűen működik. Minden más, ezzel kapcsolatos állítás hazugság, vagy a tények tudatos elferdítése. Amennyiben kérdésük van én szívesen állok akár egy tévé vita elébe is Elnök Asszonnyal és Frakcióvezető Úrral, akár a 2 az 1 ellenében is. Nincsen semmi takargatnivalónk” - mondta Janiczak Dávid, polgármester.

Vissza