Kétgólos vereség (képgalériával)2017. május 14. (vasárnap) 20:16 - Sportnews/5675_0_300.jpgKétgólos vereséget szenvedett a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 27. fordulójában az Ózdi FC. A fekete-fehérek „elaludták” a Felsőzsolca elleni találkozó első negyedóráját, Sándor Zsolt bajnoki címért küzdő csapata pedig ennyi idő alatt el is döntötte a 3 bajnoki pont sorsát. A szépségtapasz a második félidőben azért összejött a mieinknek.

Amilyen jól kezdte egy hete a Szerencs elleni mérkőzést, olyan rosszul a Felsőzsolca elleni rangadót az Ózdi FC. A piros-fehér szerelésben pályára lépő hazai kedvencek már a 7. percben hátrányba kerültek, Lippai Gergő vette be Varsányi János kapuját. A gyors gól megzavarta Budai Tamás játékosait, a vendégek pedig még nagyobb lendületet kaptak és a 12. percben egy tetszetős támadás után már „kettő volt közte”. Az első negyedóra végén pedig végleg eldőlt a 3 pont sorsa, Kovács Szilárd góljához mindkét kapufa segítsége és Varsányi kapus sarka is kellett. Az ÓFC játékából ezúttal hiányzott az átütő erő. Az első játékrészben kapu előtti helyzetet nem tudtak kialakítani a fiúk, de mezőnyben is sok volt a pontatlan átadás.

A második játékrész szintén gyors góllal indult, Jakab Ádám büntetőből tudott szépíteni. Ennél közelebb azonban nem tudott zárkózni a csapat. A meccs színvonala visszaesett, a labdarúgók többnyire a pálya középső harmadában küzdöttek egymással. Ózdi FC – Felsőzsolca 1-3!

„Sikerült végig uralnunk a mérkőzést. Az első negyedórában megnyugtató előnyre tettünk szert és bár a második félidőben gyorsan kaptunk egy gólt, de győzelmünk nem forgott veszélyben. Úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertük meg a mérkőzést” - nyilatkozta Sándor Zsolt, a Mojito-Lemon BTE Felsőzsolca edzője.

Budai Tamás értetlenül állt csapata gyenge teljesítménye előtt. Az ÓFC játékosai közül senki nem nyújtott kiemelkedő teljesítményt. A szurkolók a hosszú sérüléséből felépülő Ficzere Marcell visszatérésének tudtak csupán örülni.

„Jó csapat a Felsőzsolca, mi pedig adtunk nekik lehetőséget, hogy gyorsan lerendezzék a meccset. Az első 20 percben sebességbeli különbség volt a két csapat között. Ütközni sem ütköztünk, csak kergettük a labdát. A második félidőt megnyertük 1-0-ra, ez minden, amit pozitívumként tudok említeni” - fogalmazott Budai Tamás, az Ózdi FC edzője.

A 27. fordulóban a listavezető Mád alaposan kitömte a Tokaj gárdáját, így őrzi 7 pontos előnyét az ÓFC-t legyőző Felsőzsolcával szemben. A harmadik pozícióban továbbra is az Edelény gárdája található, az MVSC pedig továbbra is sereghajtó. A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságból még 3 forduló van hátra.


675_0_t 675_1_t 675_2_t 675_3_t
675_4_t 675_5_t
Vissza