Hazai vereség (képgalériával)2017. május 10. (szerda) 19:00 - Sportnews/5656_0_300.jpgNyerhető mérkőzést veszített el az NBII-es női kézilabda bajnokság 21. fordulójában a Lóci DSE. Az ózdi lányok rengeteg technikai hibát követtek el a Mezőkeresztes elleni találkozón, a vendégek viszont könyörtelenül kihasználták lehetőségeiket, így 31-29-es győzelemmel távoztak a Marosi István Városi Sportcsarnokból. A mieinknek az utolsó fordulóban bravúr kellene az ötödik hely megszerzéséhez.

A két csapat közel azonos játékerőt képviselt a bajnokság folyamán, így a mérkőzés előtt egy pont és egy hely választotta el őket a tabellán. A találkozó eleje kiegyenlített játékot hozott, fordulópont a 15. perc magasságában állt be. Ekkor a Lóci DSE kézilabdázói több technikai hibát követtek el, a mezőkeresztesiek pedig ezt gyorsan kihasználták és 3-4 gólos előnyre tettek szert. A játékrész hajrájára azonban ők is elfáradtak, így a mieink két gólra fel tudtak zárkózni. A szünetben 13-15 állt az eredményjelzőn.

A fordulás után újfent kiegyenlített játék folyt a pályán, ez pedig azt jelentette, hogy a kétgólos különbség állandósult a felek között. Barta Zsolt tanítványai ebben a játékrészben is több ziccert hibáztak el, a gyors indítások egy jelentős része pontatlanra sikerült és a kapusok sem védtek kellő hatékonysággal. A vendégek magabiztosan őrizték előnyüket, így a győzelmük egy percig sem forgott veszélyben. A mérkőzés 29-31-es mezőkeresztesi sikerrel ért véget.

Barta Zsolt együtteséből ezúttal senki nem tudott kiemelkedő teljesítményt nyújtani, míg a mezőkeresztesieknél több olyan kézilabdázó is volt, aki rendre lendíteni tudott csapata játékán. A vendégsiker egyben azt is jelenti, hogy a Lóci DSE hátrányba került az ötödik helyért vívott csatában.

A 21. fordulóban a már bajnok Mátészalka vereséget szenvedett Hevesen, az ezüstéremért vívott találkozón a Füzesabony nagyon megverte a Hajdúböszörményt, a Nyíregyháza pedig otthon tartotta a bajnoki pontokat. Hazai vereségével a Lóci DSE a 6. pozícióból várja a pontvadászat utolsó játéknapját.


656_0_t 656_1_t 656_2_t 656_3_t
656_4_t 656_5_t
Vissza