Valótlan hírek2017. április 7. (péntek) 19:00 - Városnews/5544_0_300.jpgNem szerepel a General Electric tervei között az ózdi gyár bezárása - adta hírül az Ózdi Városi Televízió megkeresésére a cég vezetése.

A Saskői Tibortól kapott levélben az olvasható, hogy a GE tavaly decemberben jelentette be globális döntését, miszerint megvizsgálja annak lehetőségét, hogy az Ipari Megoldások üzletágat, így annak részeként a magyarországi ózdi üzemét is, egy olyan szakmai partnernek adja el, akinek hosszú távú üzleti stratégiájába és termékkínálatába jobban illeszkedik az érintett üzletág tevékenységi köre.

A cég menedzsere azt is leírta tájékoztatójában, hogy jelenleg még az üzletág eladásának lehetőségeit vizsgálják, a folyamat egy korai szakaszában tart, ezért azzal kapcsolatban bejelentés 2017 közepe, illetve vége előtt nem várható. Addig is, illetve az üzletág értékesítésének lezárásáig ózdi gyáruk működése a szokásos üzletmenetnek megfelelően folyik tovább. A további fejleményekről egyébként először munkatársaikat és partnereiket, majd pedig a közvéleményt is tájékoztatják a későbbiekben.

Vissza