Győztes edzőmeccs (képgalériával)2017. február 26. (vasárnap) 16:08 - Sportnews/5417_0_300.jpgTéli felkészülési programjának végéhez ért az Ózdi FC, a fekete-fehérek március első hétvégéjén újra bajnoki mérkőzésen lépnek pályára. Budai Tamás együttese a Városi Stadionban játszotta utolsó edzőmérkőzését, amelyen a holt szezonban igazolt új labdarúgókat is megismerhették a szurkolók. A fiatal szakvezető szerint a friss szerzeményekkel a több helyet léphetnek előrébb a tabellán a bajnokság végéig.

A Heves megyei Bodon FC ellen piros-fekete szerelésben pályára lépő Ózdi FC játékosai január közepén kezdték el téli felkészülésüket. A program második felében több edzőmérkőzést is játszott a csapat, ezek többségét a putnoki műfüves pályán. A Városi Stadionban most először láthatták a fiúkat a szurkolók. Az edzőmérkőzésen a télen igazolt új labdarúgókat is szerepeltette Budai Tamás. Az ősszel látott együttesből két játékos (Lázok János, Lakatos Csaba) távozott, az érkezők oldalon viszont hét név (Ambrus Bence, Kozma Balázs, Gál Ferenc, Jakab Ádám, Nadanicsek Jordán, Nadanicsek Patrik, Makó Tamás) szerepel.

„Az első négy csapat nagyon meglógott a táblázaton, viszont a 6. és a 12. hely között álló együttes között mindössze 4 pont a különbség, vagyis nagyon szoros a középmezőny. Én bizakodó vagyok, hogy az új igazolásoknak is köszönhetően az 5-7 hely valamelyikén tudunk majd végezni. Az első öt forduló megmutatja, hogy valós-e ez a tervünk, vagy a 9-13 helyekért kell majd küzdenünk” - nyilatkozta Budai Tamás, az Ózdi FC edzője.

A Bodon FC ellen vívott edzőmérkőzésen jól látszott, hogy a pályán Gál Ferenc kezében lesz a karmesteri pálca, Kozmára és Ambrusra a védelemben vár majd fontos feladat, a Nadanicsek testvérek a középpálya közepén és szélén tehetnek sokat a sikerért, Jakab Ádámtól pedig gólokat vár az ÓFC edzője.

„Jól érezzük magunkat Ózdon, fiatal csapatunk van, néhány idősebb játékossal, akik összefogják a gárdát. Hosszú távra tervezünk a klubnál és szeretnénk minél szebb sikereket elérni. Eddig minden jónak tűnik, remélem a bajnokságban is az lesz” - nyilatkozta Nadanicsek Patrik, az Ózdi FC labdarúgója.

Az Ózdi FC március első hétvégéjén Szendrőben játssza idei első bajnoki mérkőzését, a Városi Stadionban az Ongát látják először vendégül a mieink. A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 2016/2017-es szezonja június 3-án zárul.


További fotók az ÓVTV Facebook oldalán.

417_0_t 417_1_t 417_2_t 417_3_t
417_4_t 417_5_t 417_6_t 417_7_t
417_8_t 417_9_t 417_10_t
Vissza