Hazai vereség (képgalériával)2017. február 19. (vasárnap) 16:21 - Sportnews/5391_0_300.jpgMásodik hazai tavaszi mérkőzését is elveszítette Szuperligás férfi teke csapatunk. A SalgÓzdot ezúttal a bajnoki tabella 4. helyén álló Győr győzte le a Városi Stadion teke csarnokában. A vendégek a csapatszinten nyújtott jobb teljesítményüknek köszönhetik a sikert.

Az elmúlt hetekben remek formát mutattak a SalgÓzd játékosai, hisz a mieink előbb a Ferencváros, majd a Szegvár otthonából hozták el a bajnoki pontokat, így a klub vezetői és a szurkolók a Győr elleni hazai mérkőzésen is a pontszerzésben reménykedtek. Az első párok küzdelme nagy csatát hozott, az ózdi csapatpontot Stréer Tamás szerezte meg. A középső emberek összecsapásából a győriek jöttek ki jobban, Koller Dániel és Pete II. László eredményessége döntően befolyásolta a találkozó végkimenetelét. A mérkőzés záró harmadában Balázs Péter és Fancsik István legyőzte aktuális ellenfelét, de a csapatszinten összeszedett hátrányt nem tudták ledolgozni, így a vendégek végül 5-3 arányban megnyerték a bajnoki összecsapást.

„Idegen pályán mindig nehezebb játszani. Mindig van benne rizikó, hogy valakinek nem áll a kezére, nem tudja jól megcsinálni feladatát. Ma szerencsére mindenki hozta magát és volt egy kiugróan jó eredményünk is. Ez így elég volt a végső sikerhez” - értékelt Danóczy Richárd, a Győr-Szol TC játékos-edzője.

A SalgÓzd csapatvezetője csalódottan értékelte az eredményt, hisz Ő legalább az egyik bajnoki pont megszerzésében reménykedett. Havaj István név szerint is kiemelt két játékost, akiktől jobb teljesítményt várt volna el hazai pályán.

„A tűz és az akarat hiányzott a mai mérkőzésből. Csalódtam Molnár Györgyben és Bialaszek Györgyben is. Az ő teljesítményük jócskán elmaradt a tőlük elvárttól. A 4-4-es döntetlen kiharcolásához nagy szükség lett volna rájuk” - nyilatkozta Havaj István, a SalgÓzd TK szakosztályvezetője.

A Szuperliga 15. fordulója után sem a Győr, sem az SalgÓzd pozíciója nem változott a bajnoki tabellán. A vendégek a negyedik, a mieink a 6. helyről várják a folytatást.


391_0_t 391_1_t 391_2_t 391_3_t
391_4_t
Vissza