Ingyenes képzés2017. február 10. (péntek) 19:00 - Oktatásnews/5360_0_300.jpgIngyenes informatikai képzésre várják az érdeklődőket. Ózd Város Önkormányzatának felhívására digitális tartalmak létrehozására, kezelésére és alkalmazására lehet jelentkezni több kategóriában.

Az ingyenes képzési lehetőségre 25 év alatti, pályakezdő fiatalokat, alacsony iskolai végzettségű, munkanélküli, közmunkás, rendszeres jövedelemmel nem rendelkező, megváltozott munkaképességű, illetve a munka világába visszatérni kívánó személyeket várnak, ugyanakkor 50 éve felettiek és nyugdíjasok is jelentkezhetnek rá. A tanfolyamot sikeresen teljesítők könnyített fizetős vizsgán ECDL bizonyítványt is szerezhetnek. A heti 2 x 3 órás képzés február 21-től kezdődik, helyszíne a Olvasó lesz. További információ az Ózdi Polgármesteri Hivatalban kérhető Szaka Attila köznevelési és művelődési referenstől a 48/574-173-as telefonszámon.

Kategóriák:
- 25 év alatti, pályakezdő fiatalok, akik jelenleg nem állnak tanulói jogviszonyban

- alacsony iskolai végzettségűek, munkanélküliek, közmunkások, szakképesítés és rendszeres jövedelem nélküliek, egy vagy több eltartottal egyedül élők, gyed/gyes/gyet-ről vagy ápolási díjról visszatérők, megváltozott munkaképességűek

- 50 év felettiek, nyugdíjasok

(A kép illusztráció.)

Vissza