Dílerek rendőrkézen (képgalériával)2017. január 27. (péntek) 19:00 - Rendőrségnews/5317_0_300.jpgTöbb személyt helyezett előzetes letartóztatásba az Ózdi Rendőrkapitányság kábítószerrel kapcsolatos közbiztonság elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt. Az ózdi rendőrök nyolc személyt hallgattak ki gyanúsítottként, akik kábítószert fogyasztottak, illetve ketten közülük a tiltott szerrel kereskedtek.

Az Ózdi Rendőrkapitányság kábítószer kereskedelem bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást 8 fő, 20 és 43 év közötti helyi lakossal szemben. A gyanúsítottak közül S. Juditot és Sz. Attilát a nyomozók kábítószer kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, mert anyagi haszonszerzés céljából egy ózdi lakásban 2017. január 3-át megelőzően több személy részére kábítószert értékesítettek.

„Az Ózdi Rendőrkapitányság bűnügyi nyomozóinak felderítése alapján a Megyei Rendőrfőkapitányság Bükk Közterületi Támogató Alegység munkatársainak segítségével fogtak el két ózdi személyt egy férfit és egy nőt, akik megalapozottan gyanúsíthatók kábítószer kereskedelem bűntettének elkövetésével. A két dílert kollégáim elfogásukat követően kihallgatták gyanúsítottként, majd pedig őrizetbe vették őket. Azóta mindkét személyt a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte" - mondta dr. Molnár Tamás, az Ózdi Rendőrkapitányság hivatalvezetője.

S. Juditot január 3-án vette bűnügyi őrizetbe az Ózdi Rendőrkapitányság, Sz. Attilát pedig január 24-én a délelőtti órákban fogták el Ózdon. Jelenleg előzetes letartóztatásban várják az ügy végkifejletét. Az eljárás többi gyanúsítottját kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrök. Az alkalmazott kábítószer-gyorsteszt valamennyi gyanúsítottnál pozitív értéket mutatott. A házkutatások során a nyomozók kábítószer gyanús anyagokat is lefoglaltak, amelyről a kirendelt szakértő megállapította, hogy amfetamin és marihuána. További nyomozás folyik a bűncselekmény részleteinek feltárására.

Képek forrása: police.hu


317_0_t 317_1_t 317_2_t 317_3_t
Vissza