Elnyert támogatás2017. január 24. (kedd) 19:00 - Fejlesztésnews/5304_0_300.jpgTámogatást nyert az Ózdi Almási Balogh Pál Kórház működésének hatékonyabbá tételére. Ennek köszönhetően az intézmény több mint 8 millió forintot fordíthat a vagyonvédelem erősítésére, a portaszolgálat és őrzés átszervezésére.

A változtatásokat a betegek értékeinek védelme és a biztonságosabb betegellátás tette indokolttá. A pályázat szűk határidőt szabott a kivitelezésre, ez év június 30-ig kell megvalósítani a terveket, azonban a technikai kivitelezés ütemétől függően, a projekt egyes elemei akár már április 1-től életbe léphetnek.

„Ismeretes, hogy több lopás is történt az elmúlt időszakban, ez egyébként sajnos jellemző az ország kórházaira. Ezért a pályázat révén növeljük a biztonságot, kamerákat helyezünk el, a kerítésünket kijavítjuk, illetve olyan jellegű beléptetőrendszer működik majd a szakrendelő és a kórház között, amely az illetéktelenek bejövetelét meg fogja akadályozni” - mondta dr. Bélteczki János, az Ózdi Almási Balogh Pál Kórház főigazgatója.

Vissza