Baloldali vélemény2017. január 9. (hétfő) 19:00 - Politikanews/5253_0_300.jpgA Janiczak Dávid körül kialakult lehallgatási botrányra is reagált sajtótájékoztatóján az Magyar Szocialista Párt. Az MSZP helyi és választókerületi elnöke ma délelőtt három témát érintett tájékoztatóján.

A rendkívüli hideg időjárásra tekintettel arra kérnek minden párttagot és minden városlakót, hogy figyeljenek oda egymásra, különös tekintettel az idős korosztályra. Kiss Sándor reményét fejezte ki, hogy a jelenlegi városvezetés választási ígéretei minél előbb beteljesednek, vagyis olyan vállalkozások ide telepítését várja, amely munkahelyeket teremtene a helyi lakosságnak, ők minden olyan pozitív döntést támogatni fognak, amely a város érdekeit szolgálja. Nyakó István, elmondta, hogy a Magyar Szocialista Párt mélyen elítéli és elhatárolódik az olyan típusú politikai lépésektől, amelyek során lehallgatnak bárkit a tudtán kívül. A párt választókerületi elnöke szerint Ózd város polgármesterének sajátos önkifejezési módja hatásos, de nem feltétlenül volt méltó a polgármesteri székhez és irodához egy ilyen megjelenés.

„Azt kérjük a rendőrségtől, hogy lelkiismeretesen járjon el, és azt kérjük Polgármester Úrtól, hogy amennyiben olyan információ jut a birtokába a rendőrségtől, amelyek a közérdeklődésre számot tartanak, álljon ki ezzel, álljon ki, mert láttuk, hogy őt is mélyen felkavarták ezek a dolgok, és meglehetősen sajátos önkifejezési formáját választotta annak, hogy hangot adjon elkeseredésének és felháborodásának” - mondta Nyakó István, az MSZP választókerületi elnöke. 

Vissza