Sajtóközlemény2017. január 3. (kedd) 19:00 - Politikanews/5235_0_300.jpgSajtóközleményt adott ki a  FIDESZ Ózdi Szervezete Janiczak Dávid polgármester év végi Facebook bejegyzésére reagálva.

Ebben egyebek mellett azt írják, hogy „A polgármesteri iroda íróasztalánál készített (ruhátlan) kép nem közjogi méltóságához illő felvezetése a „Lehallgatási botrány a Városházán” címmel kiadott nyilatkozatának.

Az állítólagos lehallgatás – melyről a polgármester ír – bűncselekmény. A FIDESZ Ózdi Szervezete a törvényesség oldalán áll és elítéli mindazokat, akik ezzel az alantas eszközzel élnek. Amikor a jelenleg hivatalban lévő polgármester a ciklusa elején első intézkedései között kémszemüvegeket vásároltatott a közmunkások megfigyelésére, felhívtuk a törvényesség kereteinek betartására a figyelmét.

Akkor is, most is következetesen kiállunk a személyiségi jogok védelmében! Legyen az közfoglalkoztatott vagy a város első embere. Szervezetük elítéli a törvénytelen eszközök alkalmazását, bármiről legyen is szó, bárki ellen is irányuljon, politikai hovatartozástól függetlenül. (...) "

A sajtóközlemény kitér arra is, hogy "A FIDESZ helyi csoportja és választott képviselői elkötelezettek minden olyan fejlesztés megvalósításában, amely a város számára fontos, akár jelentős kormányzati segítséggel valósul meg. (...) Ezekben az esetekben azt kérik Ózd város polgármesterétől, hogy a partnerség és a józan ész elve mentén vigyék végig a város számára alapvetően fontos beruházásokat!" - olvasható többek között a FIDESZ helyi szervezetének közleményében.

Vissza