…tanulj a MISKOLCI EGYETEMEN …tanulj ÓZDON!2017. február 14. (kedd) 19:00 - Oktatásnews/5232_0_300.jpgJelentkezz a 2017. szeptember 1-től induló képzésekre!

Ózd Város Önkormányzata és a Miskolci Egyetem együttműködésének köszönhetően 2017. szeptember 1-től indul a Miskolci Egyetem Ózdi Kihelyezett Tagozata anyagmérnök (BSc) és szociális munka (BSc) alapszakokon, ahol a diákok a Miskolci Egyetem hallgatójaként, annak diplomáját kaphatják majd kézbe.

A képzés mindkét szakon nappali tagozaton, államilag finanszírozott formában, tanulmányi ösztöndíj lehetőségével, hagyományos- és duális képzési rendszerben indul el, melyre jelentkezni az E-felvételi rendszerén keresztül lehet.

Jelentkezési határidő: 2017. február 15.

[Helyi] unnamed.jpg

Különleges jelentőséggel és lehetőséggel bír az a tény, hogy a Miskolci Egyetem a térségünkbe - Ózdra - hozza a felsőoktatási képzései egy részét, segítve ezzel a továbbtanuló diákokat, családjaikat és közvetve a térségben lévő vállalkozásokat, vállalatokat. Mindkét szak végzett diplomásait azonnali elhelyezkedés lehetőségével várják az ágazati cégek, intézmények. Az anyagmérnöki képzést duális formában is el lehet kezdeni, így az adott cég alkalmazottjaként, fizetés mellett lehet megszerezni a diplomát.

 

[Helyi] miskolci_egyetem_ozdi_kihelyezett_kepzes_logo_.jpg

 

Érettségi vizsgakövetelmények:

anyagmérnök (matematika és biológia vagy fizika vagy informatika vagy kémia vagy ágazati szakmai érettségi vizsgatárgy vagy szakmai előkészítő tárgy)

szociális munka (kettőt kell választani: magyar nyelv és irodalom vagy matematika vagy társadalomismeret vagy történelem vagy egy idegen nyelv (legalább egyet emelt szinten kell teljesíteni))

 

A képzések szakmai együttműködő partnerei:

 • ÓAM Ózdi Acélművek Kft. (duális partner is)

 • Johnson Electric Ózd Kft.

 • Ózd és Térsége Szociális Ellátó és Gyermekjóléti Integrált Intézmény


A Miskolci Egyetem ózdi telephelyei:

 • 3600 Ózd, Gyár út 2. (Tiszti Kaszinó)

 • 3600 Ózd, Kiserdőalja 2. (volt TKKI)

 • 3600 Ózd, Gyár út 10. (MaNDA - Digitális Erőmű)


Általános képzési információk:

 • Szaka Attila
  köznevelési és művelődési referens
  Telefon: +36(70)367-8967
  E-mail: szaka.attila@ozd.hu


Letölthető anyagok:


Sajtóanyagok:

 

  Ugrópontok:

Vissza