Nehéz év (képgalériával)2021. június 25. (péntek) 19:00 - Oktatásnews/10444_0_300.jpgMegtartották az évzáró ünnepséget a Széchenyi István Katolikus Technikum és Gimnáziumban. A misét Szőke Gábor, római katolikus plébános celebrálta. Ezt követően az intézmény igazgatója értékelte az elmúlt egy évet. Az esemény végén kiosztottak számtalan díjat és jutalmat, amik elnyeréséért a diákok egész évben tanultak és küzdöttek.

A nyár eljövetelével az iskolák bezárják kapuikat. Már csak nyári táborok alkalmával látogatják az intézményeket a tanulók. Ma a Széchenyi István Katolikus Technikum és Gimnázium tartott évzáró ünnepséget az Ózdi Szent Kereszt Felmagasztalása-templomban. A misét Szőke Gábor, római katolikus plébános celebrálta.

„Nem kell valami, és nem kell valaki ahhoz, hogy igazán boldog tudj lenni. Légy boldog önmagadért, ahogy vagy. Ahogy az Úr Isten megalkotott és megálmodott. Ezért lehetsz igazán boldog ember. Inggel, ing nélkül, izzadtan, fagyosan, de igazán boldog” - mondta Szőke Gábor, római katolikus plébános.

Ezt követően az intézmény igazgatója értékelte az elmúlt egy évet. A közel hét hónapnyi távoktatás megnehezítette a diákok és tanáraik mindennapjait is, de ennek ellenére rengeteg versenyen szerepeltek kitűnő eredményekkel a tanulók.

„Rekord számú versenyjelentkezésünk volt ebben az évben, ahol kimagasló, országos eredményeket értünk el. Országos szinten jegyzik iskolánkat, tanulóinkat, hiszen több száz, majdnem ezer csapatból második és negyedik helyezést értünk el szakmai megmérettetésen. Párhuzamosan több versenyben kiválóan szerepeltek diákjaink” - emelte ki Hajdu Krisztián, a Széchenyi István Katolikus Technikum és Gimnázium igazgatója.

Az ünnepség végén kiosztottak számtalan díjat és jutalmat, amik elnyeréséért a tanulók egész évben tanultak és küzdöttek. Ebben a tanévben két tanuló szerzett kitűnő, szintén két tanuló pedig jeles érettségi bizonyítványt. A Széchenyi István Katolikus Technikum és Gimnáziumban így zárták az idei tanévet a diákok, de szeptembertől újra az iskolapadokban ülve gyarapíthatják tudásukat.


0444_0_t 0444_1_t 0444_2_t 0444_3_t
0444_4_t 0444_5_t 0444_6_t 0444_7_t
0444_8_t 0444_9_t
Vissza