Bezárt egység2021. február 15. (hétfő) 19:00 - Városnews/10080_0_300.jpgÓzdon is bezárattak egy szabálytalanul nyitva tartó vendéglátóegységet a rendőrök. A jelenleg érvényben lévő védelmi intézkedések értelmében az éttermek, kocsmák és egyéb vendéglátóhelyek nem fogadhatnak helyben fogyasztó vendégeket. Ez a korlátozás március elsejéig még egészen biztosan megmarad.

Az egyenruhások országszerte folyamatosan ellenőrzik a rendelkezések betartását, az általános tapasztalatok szerint az elmúlt hétvégén emelkedett a szabályszegések száma. Az operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese két budapesti eset mellett egy ózdi intézkedésről is beszámolt.

„A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon szolgálatot teljesítő rendőreink Ózdon egy vendéglátóüzletet találtak nyitva, ahol négy fő tartózkodott, és szeszes italt fogyasztottak. Az üzemeltetőre vonatkozó kötelezettségek megszegése miatt az üzlet hat hónapos bezárására tettünk intézkedést, a szabálysértő elkövetőkkel szemben szabálysértési szankciót alkalmaztunk” - mondta Kiss Róbert, az Operatív Törzs Ügyeleti Központjának vezetőhelyettese.

A kép illusztráció, forrása: internet.

Vissza