Hatgólos vereség (képgalériával)2021. február 15. (hétfő) 19:00 - Sportnews/10078_0_300.jpgVereséggel folytatta bajnoki szereplését a Lóci DSE a Hajdúböszörményi TE ellen. Az NB II Észak-keleti csoportjának 12. fordulója is zárt kapuk mögött, szurkolók nélkül zajlott le. A hazaiak jól kezdtek, azonban a második félidőre elfáradtak. A vendégek a második játékrészre teljesen átvették az irányítást.

Szurkolók nélkül, zárt kapuk mögött fogadta a Lóci DSE a Hajdúböszörményi TE csapatát a Marosi István Városi Sportcsarnokban, az NB II Észak-keleti csoportjának 12. fordulójában. A sárga-fekete mezben játszó ózdi csapat jól kezdte a mérkőzést, és vezettek is az első játékrészben. A második félidőben már a vendégek uralták a pályát, és lépésről lépésre növelték a különbséget. Végeredmény: Lóci DSE – Hajdúböszörményi TE 22 - 28.

„Ez volt az első mérkőzés, amikor komplett csapattal tudtunk fellépni, van három új igazolásunk, illetve kettős játékengedéllyel rendelkező játékosunk. Nekik ez volt az első mérkőzésük. Az első félidőben szenzációs volt a védekezésünk, aztán a második félidőben belefáradtunk. Kell még mindenképpen ennek a csapatnak, hogy többet játsszon egymással, hogy jobban összeszokjunk és azt gondolom, hogy szép remények lesznek itt a bajnoki szezonban” - mondta Barta Zsolt, a Lóci DSE edzője.

A vendégek edzője elmondta, hogy a két csapat őszi összecsapása teljesen más volt, nemcsak állományban, hanem felfogásban is. A szakember szerint folyamatosan szervezni kellett a védekezést, illetve a lerohanások és az indításgólok is meglepőek voltak.

„Becsapva érzem magam, mert a múlt heti mérkőzés után, ugye 20 gólos vereséget szenvedett ez az ózdi csapat, és nem tudtuk hova tenni, nem volt fenn semmilyen jegyzőkönyv róla, hogy tisztában legyünk vele, hogy mégis kivel fogunk játszani. Ősszel egy nagyon jó mérkőzést játszottunk, szerintem a mai nap folyamán is, bár úgy érzem, hogy 40 percig inkább a magunk ellensége voltunk, mintsem az ellenfélnek az ellenfele” - nyilatkozta Boros Ferenc, a Hajdúböszörményi TE vezetőedzője.

A Lóci DSE a tabella 9. helyéről várja a folytatást, eddig hét vereség és nulla pont a mérlegük. Most szombaton idegenben játszanak a Mátészalkai MTK ellen.


0078_0_t 0078_1_t 0078_2_t 0078_3_t
0078_4_t
Vissza