TOP-2.1.2-15

  ZÖLD VÁROS KIALAKÍTÁSA

  A városi területek környezettudatos megújítása


  Tisztelt Ózdi Lakosok, Civil Szervezetek, Gazdasági Szereplők!

Ózd Város Önkormányzata pályázatot nyújt be Magyarország Kormányának TOP-2.1.2-15 kódszámú, Zöld város kialakítása című felhívására. Szeretnénk pályázatunk előkészítési, tervezési folyamataiba Önöket is bevonni, készülő projektünk megvalósításakor az érintettek egyéni szükségleteire, igényeire, elképzeléseire alapozni.

Pályázatunk kijelölt akcióterülete az Integrált Településfejlesztési Stratégiával összhangban a Városi Stadion, Ifjúsági Park, Ózdi Horgásztó által lefedett terület, melyet közútilag a Brassói út, Március 15. út, Papp út, Bolyky Tamás út és a Bolyki főút fognak közre.

[Helyi] zoldvaros-akciOterUlet.jpg

TERVEZZÜK KÖZÖSEN A VÁROST!

Tervezzük úgy, hogy a projekt javítsa városunk általános környezeti állapotát! Tervezzük úgy, hogy otthonos, barátságos és egészséges központ alakuljon ki az akcióterületen. A megvalósuló projekt segítse Ózd fenntartható fejlődési pályára állítását. Tervezzük úgy, hogy a megújuló akcióterület a XXI. századi technológiáknak megfelelően környezet- és természetvédő módon szolgálja a pihenni vágyókat, a szabadidős- és versenysport szerelmeseit, turisztikai célpontként jelenjen meg a város életében és vonzó üzleti környezetet nyújtson a térség gazdasági szereplőinek!

A projekttervezés során szeretnénk felmérni a fejlesztési szükségleteket, melyhez kérjük az alábbi kérdőív kitöltését! A kérdőív anonim, azaz név megadása nélkül tölthető ki és maximum 10 percet vesz igénybe!

Kérdőív kitöltéséhez kattintson erre a linkre!

https://goo.gl/forms/fdlAA4ChNXzazl2F3

Amennyiben kérdése van, információt Szaka Attilától az Ózdi Polgármesteri Hivatal munkatársától kérhet az alábbi telefonszámon: 06-70/367-8967 vagy egyéb ötleteit küldje el a szaka.attila@ozd.hu e-mail címre!

Javaslatait előre is köszönjük!

A Zöld város kialakítása című kérdőív kitöltését lezártuk! Ötleteiket, véleményeiket, javaslataikat köszönjük!


Letölthető dokumentumok:

Sajtóanyagok: