[Helyi] hajOzd_logo_uj.jpg

 

[Helyi] hajozd.jpg


A Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Programok Irányító Hatósága, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) 7. prioritási tengelye keretében elérhető Közösségi szinten irányított városi helyi fejlesztések (CLLD) megvalósítására helyi akciócsoportok megalakítását hívta életre. A TOP CLLD programról itt olvashat rövid tájékoztatót:
http://ec.europa.eu/regional_policy/sources/docgener/informat/2014/community_hu.pdf

A helyi szükségleteket és lehetőségeket feltárva helyi civil-, köz-, és gazdasági szereplőből - 12 taggal megalakult a HAJÓZD Helyi Akciócsoport , mely ösztönzi a helyi szervezetek együttműködését és tudatosságát, amellyel hozzájárul a helyi társadalom megújításához. A helyi szervezetek elsősorban a kultúra és a közösségépítés terén tervezhetnek fejlesztéseket, amelyek közvetetten közösségi alapú gazdaságfejlesztési módszertanok kialakítását és elterjesztését szolgálják.

AKTUÁLIS

2021. szeptember 15.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a HAJÓZD Helyi Akciócsoport technikai módosítást hajtott végre egy korábban megjelent pályázati felhívásán. A módosítás a KÖSZI TÉR! - A városszerkezet új fókuszpontjainak kialakítása, innovatív és közösségaktivizáló helyek fejlesztése című felhívás 5.7. pontját érinti. Ennek megfelelően:

  • A 2018.04.18-án ellenjegyzett, 2020.04.06-án és 2021.01.12-én módosított KÖSZI TÉR! pályázati felhívás 2021.08.31-ei módosításai és egybeszerkesztett teljes változata

2021. január 25.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványügyi helyzetnek köszönhetően a HAJÓZD Helyi Akciócsoport módosított néhány korábban megjelent pályázati felhívást. A módosítások elsősorban a pályázati felhívások 5.6. Az elszámolhatóság további feltételei pontját érintik, az elszámolhatóság véghatáridejének tekintetében. Ennek megfelelően:

2020. október 21.
Elérhető a Hajózd Helyi Akciócsoport által újra megjelentetett KÖSZI FESZT! Városi fesztiválok és kísérő programjaik megvalósítása és a KÖSZI EGYÜTT! Hazai és nemzetközi együttműködés című pályázati felhívások. Pályázatok benyújtására 2020. december 1-től 2021 január 31-ig van lehetőség. Részletesebb információk a HELYI PÁLYÁZATOK pont alatt találhatóak.

2020. augusztus 14.
A HAJÓZD Helyi Akciócsoport Munkaszervezetéhez benyújtható KÖSZI FESZT! helyi pályázati felhívás beadási határideje lezárult.

2020. július 31.
A HAJÓZD Helyi Akciócsoport Munkaszervezetéhez benyújtható KÖSZI EGYÜTT! helyi pályázati felhívás beadási határideje lezárult.

2020. június 29.
Elérhető a Hajózd Helyi Akciócsoport által újra megjelentetett KÖSZI TÉR! A városszerkezet új fókuszpontjainak kialakítása innovatív, és közösség aktivizáló helyszínek fejlesztése című pályázati felhívás. Pályázatok benyújtására 2020. július 15-től 2020.08.14-ig van lehetőség. Részletesebb információk a HELYI PÁLYÁZATOK pont alatt találhatóak.

2020. április 06.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy részben a jelen járványügyi helyzet, részben a megvalósítás során felmerült problémák miatt módosításra kerültek a 2018. április 18-án ellenjegyzett KÖSZI TÉR!, valamint a 2018. június 12-én ellenjegyzett KÖSZI ÉRTÉK! ÉS KÖSZI FEJLŐDÉS! pályázati felhívások.

2020. március 18.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus járvány okozta vészhelyzet következtében munkaszervezetünk ügyfélszolgálata megváltozott. Jelenleg a személyes ügyfélfogadás szünetel, kérjük, hogy munkatársunkat telefonon (06/48/574-150), illetve e-mailben
(hajozd@ozd.hu) keressék. Megértésüket köszönjük!

2020. március 03.
A HAJÓZD Helyi Akciócsoport Munkaszervezetéhez a módosított Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiának megfelelően az új KÖSZI EGYÜTT! helyi felhívás beadási határideje február 28-án lezárult.

2020. február 05.
A HAJÓZD Helyi Akciócsoport Munkaszervezetéhez a módosított Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiának megfelelően az újranyitott KÖSZI TÉR! és KÖSZI FESZT! helyi felhívások beadási határideje január 31-én lezárult.

2020. január 02.
A mai naptól benyújthatók a HAJÓZD Helyi Akciócsoport Munkaszervezetéhez a KÖSZI FESZT! és a KÖSZI TÉR! helyi pályázati felhívásokra összeállított projektek. Mindkét felhívás esetén a támogatási kérelmek benyújtására 2020. január 31-ig van lehetőség.

2019. december 2.
A módosított Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiának megfelelően újra megnyíltak a HAJÓZD Helyi Akciócsoport KÖSZI TÉR! és KÖSZI FESZT! helyi felhívásai, valamint megjelent az új KÖSZI EGYÜTT! helyi pályázati felhívás is. A pályázatokat 2020. január 2-tól lehet benyújtani. Részletesebb információk a HELYI PÁLYÁZATOK pont alatt találhatóak.

2019. november 26.
A HAJÓZD Helyi Akciócsoport 2019. november 19-én tartott ülésén megújította Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiáját, melyet az Irányító Hatóság 2019. november 26-án jóváhagyott.

2019. március 1.
Lezárult a KÖSZI FEJLŐDÉS! helyi pályázati felhívás második beadási szakasza. A beérkezett támogatási kérelmek értékelése hamarosan megkezdődik.

2019. január 4.
2019. február 28-ig nyújthatnak be a helyi szervezetek támogatási kérelmet a KÖSZI FEJLŐDÉS! pályázati felhívásra. Részletesebb információk a HELYI PÁLYÁZATOK pont alatt találhatóak.

2018. december 31.
A mai nappal lezárult a KÖSZI ÉRTÉK! helyi pályázati felhívás második beadási szakasza. A beérkezett támogatási kérelmek értékelése hamarosan megkezdődik.

2018. október 24.
Animációs műhelyfoglalkozást szervez a HAJÓZD Helyi Akciócsoportja. A KÖSZI ÉRTÉK! és KÖSZI FEJLŐDÉS! helyi felhívásokra sikeres pályázatok benyújtása érdekében egy példaprojekt is bemutatásra kerül!
Meghívó

2018. október 15.
Elérhetőek a TOP CLLD program keretében megjelent ERFA (KÖSZI TÉR!) és ESZA (KÖSZI FESZT!, KÖSZI ÉRTÉK!, KÖSZI FEJLŐDÉS!) típusú helyi felhívások kitöltő programjai.
A HBB támogató döntési javaslatának megfelelő helyi támogatási kérelmek benyújtói - a HACS támogatásra irányuló döntési javaslatának közlésétől számított 30 napon belül - az Irányító Hatóság által előírt egységes informatikai rendszerben rögzítik támogatási kérelmüket végső ellenőrzés céljából.
A kitöltők elérhetők a TOP általános dokumentumai között.

2018. október 9.
Animációs műhelyfoglalkozást szervez a HAJÓZD Helyi Akciócsoportja a KÖSZI ÉRTÉK! és KÖSZI FEJLŐDÉS! helyi felhívásokra sikeres pályázatok benyújtása érdekében!
Meghívó

2018. szeptember 3.
A mai naptól benyújthatók a HAJÓZD Helyi Akciócsoport Munkaszervezetéhez a KÖSZI ÉRTÉK! és a KÖSZI FEJLŐDÉS! helyi pályázati felhívásokra összeállított projektek. A KÖSZI ÉRTÉK! felhívás esetén az első értékelési határnap 2018.10.30. , míg a KÖSZI FEJLŐDÉS! felhívás esetén az első értékelési határnap 2018.11.30.

2018. július 20.
Megjelent a HAJÓZD Helyi Akciócsoport második két helyi felhívása. Részletesebb információk a HELYI PÁLYÁZATOK pont alatt találhatóak.

2018. június 20.
Animációs műhelyfoglalkozást szervez a HAJÓZD Helyi Akciócsoportja. A KÖSZI TÉR! és KÖSZI FESZT! helyi felhívásokra sikeres pályázatok benyújtása érdekében egy példaprojekt is bemutatásra kerül!
Meghívó

2018. június 1.
A mai naptól benyújthatók a HAJÓZD Helyi Akciócsoport Munkaszervezetéhez a KÖSZI TÉR! és a KÖSZI FESZT! helyi pályázati felhívásokra összeállított projektek. A KÖSZI TÉR! felhívás esetén az első értékelési határnap 2018.07.16. , míg a KÖSZI FESZT! felhívás esetén az első értékelési határnap 2018.07.02.

2018. április 25.
Megjelent a HAJÓZD Helyi Akciócsoport első két helyi felhívása. Részletesebb információk a
HELYI PÁLYÁZATOK pont alatt találhatóak.


HELYI PÁLYÁZATOK

 
HAJÓZD HELYI AKCIÓCSOPORT

         A HAJÓZD Helyi Akciócsoport konzorciumi formában pályázatot nyújtott be a HKFS
megvalósítására és így 400 millió forint fejlesztési támogatásban részesült.
A helyi szereplők a HKFS megvalósítására, összhangban annak céljaival pályázatokat
nyújthatnak be az elnyert összeg jelentős részére.

         A kulturális és közösségi fejlesztésekre irányuló HKFS keretében megvalósuló beruházásoktól
elvárt eredményként javulni, illetve bővülni fog Ózd kulturális és közösségi tereinek
és szolgáltatóinak infrastrukturális és szolgáltatási minősége.

Letölthető dokumentumok

 
KAPCSOLAT

HACS Konzorcium vezető

Ózd Város Önkormányzata
3600 Ózd, Városház tér 1.
Telefon: 06(48)574-100

Munkaszervezet

Ózdi Polgármesteri Hivatal – Közösségi Pályázatfejlesztési Csoport
3600 Ózd, Városház tér 1. (I. emelet 121-es iroda)
Ügyfélfogadás:

     Kedd: 08:00-tól 12:00-ig
     Szerda: 08:00-tól 12:00-ig, 13:00-tól 16:00-ig
     Péntek: 08:00-tól 12:00-ig

Telefon: 06(48)574-150
E-mail: hajozd@ozd.hu
Facebook: https://www.facebook.com/hajozd/


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


SAJTÓANYAGOK

 
A HACS ÁLTAL SZERVEZETT TÁJÉKOZTATÓ/ANIMÁCIÓS TEVÉKENYSÉGEK
  • 2018. május 18.
Animációs műhelyfoglalkozást szervezett a HAJÓZD Helyi Akciócsoportja. A programot azért hívták életre, hogy segítséget nyújtsanak azoknak, akik a Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága által biztosított támogatásra pályázni kívánnak.
  • 2018. június 20.
Animációs műhelyfoglalkozást szervezett a HAJÓZD Helyi Akciócsoportja.  A KÖSZI TÉR! és KÖSZI FESZT! helyi felhívásokra sikeres pályázatok benyújtása érdekében egy példaprojekt is bemutatásra került!
Animációs műhelyfoglalkozást szervezett a HAJÓZD Helyi Akciócsoportja.  A KÖSZI ÉRTÉK! és KÖSZI FEJLŐDÉS! helyi felhívásokra sikeres pályázatok benyújtása érdekében bemutatásra került a két helyi felhívás és azok mellékletei!
  • 2018. október 24. 

Animációs műhelyfoglalkozást szervezett a HAJÓZD Helyi Akciócsoportja.  A KÖSZI ÉRTÉK! és KÖSZI FEJLŐDÉS! helyi felhívásokra sikeres pályázatok benyújtása érdekében egy példaprojekt és annak költségvetése is bemutatásra került!

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

[Helyi] erfa_logo.jpg